Puan Sistemi Nasıl Çalışmaktadır

21-07-2024 20:08
Puan Sistemi Nasıl Çalışmaktadır

Web Sitemizdeki Puan Sistemi ile Avantajları Keşfedin!

Müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak için web sitemizde puan sistemi uygulamasını başlattık. Bu yazıda, puan sistemimizin nasıl çalıştığını ve size nasıl avantajlar sağlayabileceğini açıklayacağız.

Puan Sistemi Nedir?

Puan sistemi, yaptığınız alışverişlerden ve belirli aktivitelerden puan kazanmanızı sağlayan bir ödüllendirme programıdır. Kazandığınız bu puanları bir sonraki alışverişlerinizde indirim olarak kullanabilirsiniz. Puanlarınız ne kadar çok olursa, o kadar büyük indirimler kazanabilirsiniz.

Puan Sistemi Nasıl Çalışır?

Puan kazanmak oldukça kolay! Her alışverişinizde puan kazanırsınız. Ayrıca, arkadaşlarınızı davet ettiğinizde, yorum yazdığınızda, tavsiyede bulunduğunuzda, üye olduğunuzda ve ankete katılarak oy verdiğinizde de bonus puanlar kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları, bir sonraki alışverişlerinizde indirim olarak kullanabilir, ücretsiz ürünler alabilirsiniz.

Nasıl Puan Kazanırım?

Yeni Üye Kaydı: Sitemize üye olduğunuzda hoş geldin puanları kazanırsınız.

Alışveriş Yaparak: Web sitemizden yaptığınız her alışverişten belirli bir yüzde oranında puan kazanırsınız.

Yorum Yaparak: Satın aldığınız ürünler hakkında yorum yaparak da puan kazanabilirsiniz.

Tavsiyede Bulunma: Herhangi bir ürünü tavsiyede bulunarak ekstra puanlar kazanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı Davet Ederek: Arkadaşlarınızı sitemize davet edip onların alışveriş yapmasını sağladığınızda ekstra puan kazanırsınız. Kullanıcı Menüsü>Davetlerim>Davetiye Yolla kısmına geldikten sonra Davet Linkinizi ister sosyal medayadan dilerseniz de mail üzerinden davetiye yollayabilirsiniz. Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın 1000 TL ve üzeri yaptığı alışverişlerde sizlere para puan olarak aktarılacaktır.

Ankete Katılarak: Bizlerin yapmış olduğu anketlere katılarak ta puan kazanabilirsiniz.

Kazandığım Puanları Nasıl Kullanırım?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Hesabım > Puanlarım ve Hediye Çeklerim kısmına gelerek puanlarınızı hediye çekine çevirerek kullanabilirsiniz.

Puanlarımı Nasıl Takip Edebilirim?

Puanlarınızı takip etmek oldukça kolay. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, "Hesabım" bölümünden puanlarınızı görebilir ve geçmişte kazandığınız ve harcadığınız puanları inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir konuda bizlerle iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.